enda

Gunnar Strømvad

(1908 – 1972)

Skuespiller.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Livsens ondskab 1972 Lirekassemand Tv-serie
Kommunisten 1971 Medvirkende Tv-film
Olsen-banden i Jylland 1971 Chauffør DK/Spillefilm
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Cykelsmed DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Krølle DK/Spillefilm
Black-out 1970 Medvirkende DK/Spillefilm
Huset på Christianshavn 1970 Fuld mand på bænk Tv-serie
Rend mig i revolutionen 1970 Guateraguaner DK/Spillefilm
Romulus den store 1969 Kok Tv-film
Klabautermanden 1969 Sømand DK/Spillefilm
Farlig sommer 1969 Kromand DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Vicevært Olsen DK/Spillefilm
Stine og drengene 1969 Medvirkende DK/Spillefilm
Mystik om et knald på Amager 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Olsen-banden 1968 Medvirkende DK/Spillefilm
Ka' De li' østers? 1967 Mekaniker Tv-serie
Slap af, Frede! 1966 Enrico DK/Spillefilm
Krybskytterne på Næsbygaard 1966 Købmand Jensen DK/Spillefilm
Biedermann og brandstifterne 1965 Medvirkende Tv-film
Regnvejr og ingen penge 1965 Chauffør Nielsen Tv-serie
Slå først Frede 1965 Medvirkende DK/Spillefilm
Døden kommer til middag 1964 Autoforhandler Kærgaard DK/Spillefilm
Dannevirkenatten 1964 Medvirkende Tv-film
Tine 1964 Husmand DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Nabo DK/Spillefilm
Den jagede 1963 Medvirkende Tv-film
Støv for alle pengene 1963 Medvirkende DK/Spillefilm
Bussen 1963 Et sognerådsmedlem DK/Spillefilm
Pigen og pressefotografen 1963 Bodyguard DK/Spillefilm
Det tossede paradis 1962 Laurids DK/Spillefilm
Den kære familie 1962 Cabaretgæst DK/Spillefilm
Fru Carrars geværer 1961 Medvirkende Tv-film
Axel og Valborg 1961 Kæmpe Tv-film
Sorte Shara 1961 Medvirkende DK/Spillefilm
Præsten i Vejlby 1960 Medvirkende Tv-film
Skibet er ladet med - 1960 Vagt i Piratia DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Fuld mand DK/Spillefilm
Tro, håb og trolddom 1960 Medvirkende DK/Spillefilm
Pigen i søgelyset 1959 En anden instruktør DK/Spillefilm
Barberen i Sevilla 1958 Medvirkende Tv-film
Den pantsatte bondedrang 1958 Medvirkende Tv-film
Dr. Knock 1955 Medvirkende Tv-film
Vivian venter sig 1954 Medvirkende Tv-film
Jan går til filmen 1954 Herman DK/Spillefilm
Karen, Maren og Mette 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Befolkningens beskyttelse 1953 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Guldkalven 1953 Medvirkende Tv-film
Naalen 1951 En laboratorieassistent DK/Spillefilm
Det sande ansigt 1951 Kriminalbetjent DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
For frihed og ret 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Brændsel til Vinter 1942 Speaker DK/Dokumentarfilm
Ballade i Nyhavn 1942 Rønne, Civilpolitimand DK/Spillefilm
Naar Bønder elsker 1942 Medvirkende DK/Spillefilm
Nat-Ekspressen (P. 903) 1942 En tjener DK/Spillefilm
Jens Langkniv 1940 Smeden DK/Spillefilm
Pinocchio 1940 Stromboli (1940-vers.) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.