enda

Gunnar Svensson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
P & B 1983 Musik U/Spillefilm
Ene hane i kurven 1981 Musik U/Spillefilm
Skrald 1981 Musik U/Spillefilm
Picassos eventyr 1978 Musik U/Spillefilm
Manden, som holdt op med at ryge 1972 Musik U/Spillefilm
I ho'det på en gammel dreng 1968 Musik U/Spillefilm
Bil-professoren 1965 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.