enda

Gunnar Wille

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hr. Rotteborgmester og telefonsvareren 2015 Animation DK/Kort fiktion
Princess 2006 Stemme DK/Spillefilm
Passionens vindue 2003 Instruktion, Manus, Animation DK/Eksperimentalfilm
Fortabt i rummet 1998 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Exit non-stop 1998 Konsulent DK/Kort fiktion
Askepots tømmermænd 1998 Konsulent DK/Kort fiktion
Kval 1993 Instruktion, Manus, Animation DK/Kort fiktion
God nat - går verden i stå når jeg sover? 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Familien Fab 1985 Instruktion, Tegneren Gunnar, Manus, Dukkedesign Tv-serie
Skrumpen fra det ydre rum 1983 Gunnar, Instruktion, Manus, Klip Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.