enda

Gunvor Bjerre

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Prik og Plet leger med dej 2013 Stemme U/Kort fiktion
Prik og Plet får skoldkopper 2013 Stemme U/Kort fiktion
Prik og Plet er Hemmelige 2011 Stemme DK/Kort fiktion
Prik og Plet med tryk på 2011 Stemme DK/Kort fiktion
Prik og Plet Søen kalder 2011 Stemme DK/Kort fiktion
Prik og Plet kikker på stjerner 2011 Stemme DK/Kort fiktion
Prik og Plet på priknik 2011 Stemme U/Kort fiktion
Sidste kapitel - om aldringens vilkår 2008 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
På flugt 2008 Manus DK/Kort fiktion
Karavanen 2005 Speaker DK/Dokumentarfilm
Kaj og Andrea - pænt goddag 1996 Musik Tv-serie
Dagens tilbud 1984 Speaker DK/Dokumentarfilm
Lus 1983 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sørøver Sally 1969 Dukkedesign Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.