enda

Gunvor Reynberg

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ice Age 4 - på gyngende grund 2012 Besse U/Spillefilm
Sommer 2008 Præsten Tv-serie
Anna Pihl 2006 Gitte Phillipsen Tv-serie
Frøernes spådom 2003 Sekretærfrø U/Spillefilm
Karlsson på taget 2002 Lærerinden U/Spillefilm
Salon Bitten 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Klinkevals - Juliane 1999 Gerda Tv-serie
Brødrene Mortensens jul 1998 Connie Madsen Tv-serie
Olsen-bandens sidste stik 1998 Medvirkende DK/Spillefilm
Hallo, det er jul 1995 Telefonnissen Mette Tv-serie
Guitarracisten 1990 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.