enda

Guri Richter

(1917 – 1995)

Skuespiller. Født 7/7 1917, død 21/8 1995.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Farlig leg 1990 Medvirkende DK/Spillefilm
Krigsdøtre 1981 Ældre kvinde Tv-serie
Den otteøjede skorpion 1979 Kunde hos bageren Tv-serie
Ludvigsbakke 1978 Frk. Schrøder Tv-serie
Jul på slottet 1976 Medvirkende Tv-film
Henrik og Pernille 1976 Medvirkende Tv-film
Erasmus Montanus 1973 Magdalone Tv-film
Livsens ondskab 1972 Fru Frederiksen Tv-serie
En forårsaften 1969 Medvirkende Tv-film
Mig og min lillebror og Bølle 1969 Olivia, brødrenes søster DK/Spillefilm
Københavnerliv 1968 Medvirkende Tv-serie
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Olivia, brødrenes søster DK/Spillefilm
Mig og min lillebror 1967 Olivia, brødrenes søster DK/Spillefilm
I stykker 1966 Fru Hermansen Tv-film
Utro 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Regnvejr og ingen penge 1965 Fru Thomsen Tv-serie
Den gamle 1964 Medvirkende Tv-film
Paradis retur 1964 Lillian DK/Spillefilm
Livets rødder 1963 Medvirkende Tv-film
Jimmys tog 1963 Medvirkende Tv-film
Den rige enke 1962 Sine, husjomfru DK/Spillefilm
Nævningen 1960 Medvirkende Tv-film
I gabestokken 1950 En sygeplejerske DK/Spillefilm
Regnen holdt op 1942 Ingeborg DK/Spillefilm
Gaa med mig hjem 1941 Rosa, stuepige i pension Centrum DK/Spillefilm
Barnet 1940 Medvirkende DK/Spillefilm
I Folkets Navn 1938 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.