enda

Gus Van Sant

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot 2018 Instruktion U/Spillefilm
The Sea of Trees 2015 Instruktion U/Spillefilm
Promised Land 2012 Instruktion U/Spillefilm
Milk 2009 Instruktion U/Spillefilm
Paranoid Park 2007 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Elephant 2003 Instruktion, Manus, Klip U/Spillefilm
Finding Forrester 2000 Instruktion U/Spillefilm
Psycho 1998 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Good Will Hunting 1997 Instruktion U/Spillefilm
To Die For 1995 Instruktion U/Spillefilm
Kids 1995 Producer U/Spillefilm
My Own Private Idaho 1991 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Drugstore cowboy 1989 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Smertende nat 1985 Instruktion, Manus, Klip, Produktionsdesign, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.