enda

Gustav Mahler

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Poesie album 1994 Musik DK/Eksperimentalfilm
Planetens spejle 1992 Musik DK/Spillefilm
Elsk mig 1986 Musik U/Spillefilm
Vandrekræft 1984 Musik U/Spillefilm
El norte - drømmen om Amerika 1983 Musik U/Spillefilm
Døden i Venedig 1971 Musik U/Spillefilm
Brudedrab 1969 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.