enda

Gustav Mandal

(1929 – 2012)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Lyset holder mig med selskab 2000 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Dyrlægens plejebørn 1968 Foto DK/Spillefilm
Majorens oppasser 1964 Foto DK/Spillefilm
Et døgn uden løgn 1963 Foto DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på sjov 1962 Foto DK/Spillefilm
Den rige enke 1962 Foto DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på efterårsmanøvre 1961 Foto DK/Spillefilm
Usynlige grænser 1960 Foto DK/Dokumentarfilm
Enligt lag 1958 Klip U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.