enda

Gustav Nordentoft-Nissen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den Næstsidste 2021 Klippeassistent DK/Spillefilm
Miss Osaka 2021 Klippeassistent DK/Spillefilm
Efterskolen (oversigt) 2021 Klippeassistent, Avid-supervisor Dokumentarserie
Show Dancer 2020 Postproduktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Breeder 2020 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Partisan 2019 Klipper DK/Kort fiktion
Alma flytter på landet (oversigt) 2018 B-klipper Dokumentarserie
Alma flytter på landet: Den nye børnehave 2018 B-klipper Dokumentarserie
Alma flytter på landet: Min nye seng 2018 B-klipper Dokumentarserie
Alma flytter på landet: Springgymnastik 2018 B-klipper Dokumentarserie
Alma flytter på landet: Hesten Tarzan 2018 B-klipper Dokumentarserie
Alma flytter på landet: Min gode gamle ven 2018 B-klipper Dokumentarserie
Alma flytter på landet: Kagekonkurrencen 2018 B-klipper Dokumentarserie
Night of the Living Dicks Postproduktionsassistent U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.