enda

Guy Hamilton

(1922 - 2016)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mord i solen 1981 Instruktion U/Spillefilm
Mord i spejlet 1980 Instruktion U/Spillefilm
Styrke 10 fra Navarone 1977 Instruktion U/Spillefilm
Manden med den gyldne pistol 1974 Instruktion U/Spillefilm
Lev og lad dø 1973 Instruktion U/Spillefilm
Diamanter varer evigt 1971 Instruktion U/Spillefilm
Slaget om England 1969 Instruktion U/Spillefilm
Agent 007 contra Goldfinger 1964 Instruktion U/Spillefilm
The Devil's Disciple 1959 Instruktion U/Spillefilm
An inspector calls 1954 Instruktion U/Spillefilm
The Intruder 1953 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.