enda

Guy Pearce

(1967 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Brimstone 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Breathe In 2013 Keith U/Spillefilm
Lockout 2012 Snow U/Spillefilm
Don't Be Afraid of the Dark 2010 Alex U/Spillefilm
Bedtime stories 2008 Kendall U/Spillefilm
Factory girl 2006 Andy Warhol U/Spillefilm
The proposition 2005 Charlie Burns U/Spillefilm
Tigerbrødre 2004 Aidan McRory U/Spillefilm
Time Machine 2002 Alexander Hartdegen U/Spillefilm
Memento 2000 Medvirkende U/Spillefilm
L.A. Confidential - De faldne engles by 1997 Ed Exley U/Spillefilm
Ørkendronningen Priscilla 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.