enda

Gwyneth Paltrow

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mortdecai 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Iron Man 3 2013 Pepper Potts U/Spillefilm
Thanks for Sharing 2012 Phoebe U/Spillefilm
Contagion 2011 Beth Emhoff U/Spillefilm
Iron Man 2 2010 Pepper Potts U/Spillefilm
Sky Captain and the World of Tomorrow 2004 Polly Perkins U/Spillefilm
View From the Top 2003 Donna Jensen U/Spillefilm
Sylvia 2003 Sylvia Plath U/Spillefilm
Hal's store kærlighed 2001 Rosemary Shanahan U/Spillefilm
Bounce 2000 Abby Janello U/Spillefilm
Shakespeare in Love 1999 Viola De Lesseps U/Spillefilm
The Talented Mr. Ripley 1999 Marge Sherwood U/Spillefilm
Sliding doors 1998 Helen U/Spillefilm
Store forventninger 1998 Estella U/Spillefilm
A perfect murder - et perfekt mord 1998 Emily Bradford Taylor U/Spillefilm
Emma 1996 Emma U/Spillefilm
Mellem venner 1996 Julie DeMarco U/Spillefilm
Seven 1995 Tracy Mills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.