enda

Hadi Ka-Koush

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fædreland 2017 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tinkas juleeventyr 2017 Skir Tv-serie
Emoji Filmen 2017 Ram-teknikerchef U/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Ahmed Tv-serie
Undercover 2016 Burhan DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Kriminalassistent Tv-serie
Lev stærkt 2014 Ramsi DK/Spillefilm
Borgen 3 2013 Jawad Hammidi Tv-serie
Broen 1 2011 Yassir Tv-serie
Ronal Barbaren 2011 Alibert DK/Spillefilm
H*A*S*H 2009 Farhad Tv-serie
Yallahrup færgeby 2007 Hassan Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.