enda

Hal B. Wallis

(1899 – 1986)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lord Nelson - Lady Hamilton affæren 1973 Produktion U/Spillefilm
Becket 1964 Produktion U/Spillefilm
Sjov i Acapulco 1963 Produktion U/Spillefilm
Blue Hawaii 1961 Produktion U/Spillefilm
Munter pige på eventyr 1961 Produktion U/Spillefilm
G. I. blues 1960 Produktion U/Spillefilm
Hot Spell 1958 Produktion U/Spillefilm
Den gådefulde Martha Ivers 1946 Produktion U/Spillefilm
Casablanca 1942 Produktion U/Spillefilm
Ridderfalken 1941 Produktion U/Spillefilm
They died with their boots on 1941 Produktion U/Spillefilm
High sierra 1941 Producer U/Spillefilm
Robin Hood 1938 Produktion U/Spillefilm
Emile Zolas Liv 1937 Produktion U/Spillefilm
Mesterbokseren Kid Galahad 1937 Produktion U/Spillefilm
Den forstenede skov 1936 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.