enda

Hal Holbrook

(1925 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Promised Land 2012 Frank Yates U/Spillefilm
That Evening Sun 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Fletch vender tilbage 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Dommeren ser rødt 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Tågen 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Dirty Harry går amok 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.