enda

Hal Mohr

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Køb på klods 1963 Foto U/Spillefilm
Vild ungdom 1954 Foto U/Spillefilm
Guldfuglen 1952 Foto U/Spillefilm
Teaterlægens hemmelighed 1944 Foto U/Spillefilm
Phantom of the opera 1943 Foto U/Spillefilm
Kaptajn Blod 1936 Foto U/Spillefilm
Jazzkongen 1930 Foto U/Spillefilm
De Tolv Klinger 1929 Foto U/Spillefilm
The Jazz Singer 1927 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.