enda

Hal Roach

(1892 – 1992)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Det glade Vanvid 1946 Producer U/Spillefilm
Gøg og Gokke i Oxford 1940 Produktion U/Spillefilm
En Farlig Kvinde 1939 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Came the Brawn 1938 Manus, Produktion U/Kort fiktion
To Tyrolere 1938 Produktion U/Spillefilm
Ungerne paa Bjørnejagt 1938 Produktion U/Kort fiktion
En skør Familie 1938 Produktion U/Spillefilm
Gøg og Gokke i det vilde vesten 1937 Produktion U/Spillefilm
Topper 1937 Produktion U/Spillefilm
Ungerne spiller golf 1936 Produktion U/Kort fiktion
Arbor day 1936 Produktion U/Kort fiktion
Rabalder i ringen 1936 Producer U/Spillefilm
Spanky passer Kassen 1935 Produktion U/Kort fiktion
Sukces paa Scenen 1935 Produktion U/Kort fiktion
Det spøger på Skibet 1934 Produktion U/Kort fiktion
Ungerne og Lillesøster 1934 Produktion U/Kort fiktion
Det mystiske Hus 1934 Produktion U/Kort fiktion
Bange for bussemænd 1934 Produktion U/Spillefilm
Gøg og Gokke ta'r benene på nakken 1934 Producer U/Kort fiktion
Fra Diavolo 1933 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Den forsinkede Brudgom 1933 Produktion U/Kort fiktion
Midnatspatruljen 1933 Produktion U/Kort fiktion
Panik i cirkus 1933 Produktion U/Kort fiktion
Ungerne og indbrudstyven 1933 Produktion U/Kort fiktion
Røg i Køkkenet 1932 Produktion U/Kort fiktion
Gøg og Gokke som Barnepiger 1932 Produktion U/Kort fiktion
On the Loose 1931 Instruktion U/Kort fiktion
Gøg og Gokke i Spjældet 1931 Produktion U/Spillefilm
Gøk og Gokke som Fremmedlegionærer 1931 Produktion U/Kort fiktion
Gokkes Giftemål 1931 Produktion U/Kort fiktion
Krigskammerater 1931 Produktion U/Spillefilm
Ud i den kolde Sne 1931 Produktion U/Kort fiktion
Den rene Sandhed 1931 Produktion U/Kort fiktion
Natugler 1930 Produktion U/Kort fiktion
Brats 1930 Produktion U/Spillefilm
Under Frysepunktet 1930 Produktion U/Kort fiktion
Gøg og Gokke ser Spøgelser 1930 Produktion U/Kort fiktion
Chump at Oxford 1930 Produktion U/Kort fiktion
Ungerne paa Skovtur 1930 Produktion U/Kort fiktion
Røg i Køkkenet 1929 Instruktion U/Kort fiktion
Alle tiders køretur 1929 Produktion U/Kort fiktion
Matroser på Landlov 1929 Produktion U/Kort fiktion
Den gyldne Frihed 1929 Produktion U/Kort fiktion
Gøg og Gokke i store Forretningsfolk 1929 Produktion U/Kort fiktion
Radio paa Kredit 1929 Produktion U/Kort fiktion
Det er min Kone 1929 Produktion U/Kort fiktion
Gøg og Gokke i Stenalderen 1928 Instruktion U/Kort fiktion
Ud på Galejen 1928 Producer U/Kort fiktion
Et Parti Golf med Gøg og Gokke 1928 Producer U/Kort fiktion
Held i Uheld 1927 Manus, Produktion U/Kort fiktion
Koner på Prøve 1927 Manus, Produktion U/Kort fiktion
Detektiverne 1927 Manus, Produktion U/Kort fiktion
Duck Soup 1927 Produktion U/Kort fiktion
Nevøen fra Skotland 1927 Produktion U/Kort fiktion
Den store Kamp 1927 Produktion U/Kort fiktion
Call of the Cuckoo 1927 Produktion U/Kort fiktion
45 Minutes from Hollywood 1926 Manus, Produktion U/Kort fiktion
Spøgelseshuset 1920 Instruktion U/Kort fiktion
Number, Please? 1920 Instruktion U/Kort fiktion
His Royal Slyness 1920 Instruktion U/Kort fiktion
An Eastern Westener 1920 Instruktion U/Kort fiktion
Bumping Into Broadway 1919 Instruktion U/Kort fiktion
Just Rambling Along 1918 Instruktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.