enda

Halle Berry

(1966 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kingsman: The Golden Circle 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Call 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Cloud Atlas 2012 Jocasta Ayrs m.fl. U/Spillefilm
Frankie & Alice 2010 Frankie, Producer U/Spillefilm
Perfect stranger 2007 Rowena U/Spillefilm
Things We Lost In the Fire 2007 Audrey Burke U/Spillefilm
X-men: The Last Stand 2006 Ororo Munroe / Storm U/Spillefilm
Robotter 2005 Cappy U/Spillefilm
Catwoman 2004 Patience Phillips/Catwoman U/Spillefilm
Gothika 2003 Miranda Grey U/Spillefilm
Die Another Day 2002 Jinx U/Spillefilm
Monster's Ball 2001 Leticia Musgrove U/Spillefilm
Swordfish - kodeord Sværdfisk 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Desperat valg 1996 Jean U/Spillefilm
Boomerang 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.