enda

Hamid Hagh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grethe 2017 Lydmix Tv-serie
Sømand 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Partiets mand 2014 Lyddesign Tv-serie
Drengeliv 2013 Lyddesign DK/Kort fiktion
Tomgang 2013 Lydklipper Tv-serie
Alle for to 2013 Lydklipper DK/Spillefilm
Rekordmanden 2012 Lydeffektklipper DK/Dokumentarfilm
Telefonbesked fra mor 2012 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Et blad falder til Himlen 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sjit happens 2012 Lyd Tv-serie
Verdenssøn 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Nexus 2012 Lydmix DK/Kort fiktion
The Secret Society of Fine Arts 2012 Lydeffektklipper DK/Spillefilm
Drengen der ikke kunne svømme 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
Piv 2011 Lyddesign DK/Kort fiktion
Eddie 2011 Lydeffektklipper U/Spillefilm
Nattens engel 1998 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.