enda

Hamilton Luske

(1903 – 1968)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hund og hund imellem 1960 Instruktion U/Spillefilm
Lady og vagabonden 1955 Instruktion U/Spillefilm
Peter Pan 1953 Instruktion U/Spillefilm
Alice i eventyrland 1951 Instruktion U/Spillefilm
Askepot 1950 Instruktion U/Spillefilm
Mickey og bønnestagen 1947 Instruktion U/Spillefilm
Pinocchio 1940 Instruktion U/Spillefilm
Fantasia 1940 Instruktør (nr. 2) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.