enda

Hank Corwin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Big Short 2015 Klipper U/Spillefilm
The tree of life 2011 Klipper U/Spillefilm
The new world 2005 Klip U/Spillefilm
The Legend of Bagger Vance 2000 Klip U/Spillefilm
Sneen på cedertræerne 1999 Klip U/Spillefilm
U turn 1997 Klip U/Spillefilm
Nixon 1995 Klip U/Spillefilm
Natural Born Killers 1994 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.