enda

Hanna Schygulla

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Sunset boys 1995 Eva Løhwe U/Spillefilm
Kvindegalskab 1982 Medvirkende
Passion 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Den nye verden 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Lili Marleen 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Maria Brauns ægteskab 1978 Medvirkende U/Spillefilm
En klovns ansigt 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Effi Briest 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Petra von Kants bitre tårer 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Otte timer er ikke hele dagen 1972 Medvirkende Tv-serie
Frugthandlerens fire årstider 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Rio das mortes 1970 Medvirkende Tv-film
Pestens guder 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Kærligheden er koldere end døden 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Katzelmacher 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Brudgommen, skuespillerinden og alfonsen 1968 Medvirkende U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.