enda

Hanne Jørna

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Debutanten 2002 Hofperson DK/Kort fiktion
Kys, kærlighed og kroner 1998 Lotte Jensen DK/Kort fiktion
Bryggeren 1996 Fru Wulff Tv-serie
Kun en pige 1995 Frk. Carlsen DK/Spillefilm
Strenge tider 1994 Medvirkende Tv-serie
Kald mig Liva 1992 Journalist Tv-serie
Det forsømte forår 1992 Fru Nielsen DK/Spillefilm
Brændemærket 1991 Erhvervsvejleder DK/Kort fiktion
Anthonsen 1984 Medvirkende Tv-serie
Du er smuk - jeg elsker dig 1981 Medvirkende Tv-film
Vores år 1980 Medvirkende Tv-serie
Attentat 1980 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Palles grill 1979 Medvirkende DK/Kort fiktion
Else Kant 1978 Medvirkende Tv-serie
Fiskerne 1977 Katrine, serveringsdame på kroen Tv-serie
En by i provinsen 1976 Agnete Tv-serie
Anne og Paul 1975 Klinikassistent Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.