enda

Hanne Krebs

(1937 – 2010)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Olsen-banden går amok 1973 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Olsen-banden i Jylland 1971 Assistent DK/Spillefilm
Løgneren 1970 Assistent DK/Spillefilm
Rend mig i revolutionen 1970 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.