enda

Hanne Uldal

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedre skilt end aldrig 2016 Kirsten Tv-serie
Midtimellem 2015 Medvirkende DK/Spillefilm
Caroline - den sidste rejse 2010 Juliane DK/Spillefilm
Prut og Pølle - jagten på far 2009 Syngende kvinde Tv-serie
Afsked 2004 Ruth DK/Kort fiktion
De udvalgte 2001 Elisabeth Tv-serie
Notater om kærligheden 1989 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Det legende menneske 1986 Produktion DK/Dokumentarfilm
For menneskelivets skyld 1983 Constance Leth Tv-film
Udenrigskorrespondenten 1983 Kvinden, Dialog DK/Spillefilm
Opbrud inden døre 1982 Medvirkende Tv-film
Uden støtte fra befolkningen kunne vi ingenting udrette 1980 Medvirkende Tv-film
Sanct Hansaften-spil 1979 Medvirkende Tv-film
Skal vi danse først? 1979 Hanne, Susannes søster DK/Spillefilm
Ludvigsbakke 1978 Josephine Tv-serie
Skilsmissebilleder 1978 Medvirkende Tv-film
Det begyndte med Mathilde 1976 Camilla Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Tehran, Cinéma Vérité, Documentary Film Festival 2008-10-15 Det legende menneske
Jihlava International Documentary Film Festival 2004-10-26 Det legende menneske
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.