enda

Hanne-Vibeke Holst

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvorfor har mænd magten? 2004 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Da verden kom til Jonathan 2000 Instruktion, Medvirkende DK/Kort fiktion
Benny Andersen: Dansk smil med hjørnetænder 1998 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Strisser på Samsø 1997 Manus Tv-serie
Operation Negerkys 1996 Manus Tv-serie
Dagens Donna 1990 Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.