enda

Hanne Winther-Jørgensen

(1935 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spild og service 1975 Medvirkende Tv-film
Den sårede filoktet 1974 Medvirkende Tv-film
Med kærlig hilsen 1971 Bratschist i 1740 DK/Spillefilm
Skærmydsler 1961 Medvirkende Tv-film
Dr. Belhommes pensionat 1961 Frøken Montretout Tv-film
Kvindelist og kærlighed 1960 Yvonne, manicuredame DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Nina, Gustavs kæreste DK/Spillefilm
Tro, håb og trolddom 1960 Bruden DK/Spillefilm
Eventyrrejsen 1960 Enkefruens datter DK/Spillefilm
Eventyr på fodrejsen 1958 Medvirkende Tv-film
Når mørket sænker sig 1958 Medvirkende Tv-film
Guld og grønne skove 1958 Rigmor, Sørens datter DK/Spillefilm
Den forvandlede brudgom 1956 Medvirkende Tv-film
Flintesønnerne 1956 Karen DK/Spillefilm
Far til fire på landet 1955 Rigmor, Peters kusine DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.