enda

Hans Alfredson

(1931 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Evert Gullberg U/Spillefilm
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Fangevogter DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Bilisten DK/Spillefilm
Sofies verden 1999 Medvirkende U/Spillefilm
Jerusalem 1996 Mats Hök U/Spillefilm
Den gode vilje 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Den store badedag 1991 Morfar DK/Spillefilm
Arilds tid 1988 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Jim og piraterne 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Falsk som vand 1985 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
P & B 1983 Instruktion, Manus, Producent U/Spillefilm
Den enfoldige morder 1981 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Barsebäck (set fra Sverige) 1980 Speaker U/Dokumentarfilm
Picassos eventyr 1978 Medvirkende, Manus, Produktionsdesign U/Spillefilm
Ægget er skørt! 1974 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Æblekrigen 1971 Manus U/Spillefilm
I ho'det på en gammel dreng 1968 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Stimulantia 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Hul i broho'det 1965 Manus U/Spillefilm
Er svenskerne sådan 1964 Medvirkende, Manus U/Spillefilm

Som Hasse Alfredson

Title År Funktion Category
Ørnen 2004 Eigilsson Tv-serie
Barsebäck (set fra Sverige) 1980 Kommentarer U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.