enda

Hans Barfod

(1918 – 2004)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Black-out 1970 Produktion DK/Spillefilm
Farlig sommer 1969 Produktion DK/Spillefilm
Elefanter på loftet 1960 Produktion DK/Spillefilm
Ballade på Bullerborg 1959 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ung kærlighed 1958 Produktion, Produktionsdesign DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.