enda

Hans D. Olesen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nissernes ø 2003 Klip Tv-serie
Kongeriget 1998 Klipper Tv-serie
Alletiders julemand 1997 Klip, Colorgrading Tv-serie
Alle tiders julemand 1997 Klip, Colorgrading Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Klip Tv-serie
Lågen i bogen 1995 Klip Tv-serie
Alle tiders jul 1994 Klip Tv-serie
Alle os under himlen 1993 Klip Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.