enda

Hans Dal

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hikke-Hans - et eventyr i 4 dele 1992 Musik DK/Kort fiktion
Nissebanden i Grønland 1989 Agent A-38, Musik Tv-serie
Nissebanden 1984 Manus, A 38, Musik Tv-serie
Langturschauffør 1981 Komponist DK/Spillefilm
Pigen fra havet 1980 Musik, Guitar DK/Spillefilm
Johannes 1980 Musik Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.