enda

Hans Egede Budtz

(1889 – 1968)

Skuespiller. Gift med skuespillerinde Alice Schlütter (f. 1925).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ødipus 1961 Medvirkende Tv-film
Ild og jord 1955 Medvirkende DK/Spillefilm
Der kom en dag 1955 Dr. Christiansen DK/Spillefilm
Fløjtespilleren 1953 Kommandør DK/Spillefilm
Naalen 1951 Leder på insulinfabrikken DK/Spillefilm
Det hændte i København 1949 Wiberg DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Lægen DK/Spillefilm
Det kan hænde enhver 1948 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Ta', hvad du vil ha' 1947 Professor Axel Wulff DK/Spillefilm
De tre Skolekammerater 1944 Holm, Direktør DK/Spillefilm
En Pige uden Lige 1943 Niles Nilsen, Sognefoged i Troense DK/Spillefilm
Ta' Briller paa 1942 Adda Ernsts Mand DK/Spillefilm
Wienerbarnet 1941 Siboni, musikforlægger DK/Spillefilm
I Dag begynder Livet 1939 Kriminalkommisær DK/Spillefilm
Alarm 1938 Direktør for Falcks Redningskorps DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegaard 1934 Christopher Kastrup, stud. theol. DK/Spillefilm
Landligger - Idyl - Vandgang 1922 Hr. Grøn DK/Spillefilm
Sol, Sommer og Studiner 1922 Søren Hammer DK/Spillefilm
Jafet, der søger sig en Fader, I-IV 1922 Major Carbonnell DK/Spillefilm
Elverhøj 1917 Poul Flemming, hofmand DK/Spillefilm
Marodør 1916 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.