enda

Hans Erik Ahrn

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg er din kriger 1997 Lydmix U/Spillefilm
Hvide løgne 1995 Lydmix U/Spillefilm
Slangebøssen 1993 Synkronisering U/Spillefilm
Den grønne medicin 1990 Lyd, Tonemester U/Dokumentarfilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Lydmix DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Lydmix DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Lydmix DK/Spillefilm
Johannes' hemmelighed 1985 Lydmix DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.