enda

Hans Hansen

(1917 – 2008)

Forfatter, instruktør og komponist, født 30/4 1917, død 18/12 2008. Fra 1954 var han administrativ og kunstnerisk leder af Palladium Film.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Umialik 1971 Speaker DK/Dokumentarfilm
Skibe mod nord II 1964 Manus DK/Dokumentarfilm
Den ene part 1963 Instruktion, Manus U/Kort fiktion
Vi voksne 1963 Instruktion, Manus, Produktion DK/Spillefilm
Menig 67 1963 Manus DK/Dokumentarfilm
Skibe mod nord I 1963 Manus DK/Dokumentarfilm
Mellem to verdener 1962 Manus DK/Dokumentarfilm
Sorte Shara 1961 Manus DK/Spillefilm
Hæren i arbejde 1961 Manus DK/Dokumentarfilm
Ikke som os andre 1960 Manus DK/Dokumentarfilm
Alt dette og sommersolen med! 1960 Manus DK/Dokumentarfilm
Et eventyr om tre 1954 Manus, Produktion, Musik DK/Spillefilm
Kong Midas datter 1953 Medvirkende, Manus Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.