enda

Hans-Henrik Jørgensen

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien bag kameraet 2006 Medvirkende Tv-dokumentar
Malakota - jeg er Lakota 2000 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Kvinden og blomsterne 1995 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Copenhagen flowers 1994 Instruktion, Manus, Klip DK/Eksperimentalfilm
Silent Denmark 1994 Instruktion, Manus, Klip DK/Eksperimentalfilm
Soy gitano - jeg er sigøjner 1992 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Skyer 1989 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Retfærdighedens rytter 1989 Togmand ved rulletrappe DK/Kort fiktion
Felix 1982 Tv-redaktør DK/Spillefilm
Historien om Kim Skov 1981 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Hospitalsbranden 1978 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Søren Hjorth Nielsen 1977 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Historien om Johannes Lind 1975 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Robert Jacobsen 1974 Instruktion, Klipper DK/Dokumentarfilm
Det trækker på fru Henriksen 1974 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Maleren Ole Schwalbe 1974 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Solen bagved ... En film om blinde mennesker 1972 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Tini 1972 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hvorfor blev du kriminel? 1971 Instruktion, Manus, Klip, Producent DK/Dokumentarfilm
Preben Hornung 1969 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
I den grønne skov 1968 Toneassistent DK/Spillefilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Grand Prix 1994 Odense Internationale Film Festival 1994 Soy gitano - jeg er sigøjner
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.