enda

Hans Holten

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skæbnetimen 1997 Komponist DK/Kort fiktion
Fact - Arte - Fact 1991 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Bank poesi 1990 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Frygt - håb - fremtid 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
Tretten 1989 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Vandet venter 1989 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Det springende punkt 1989 Lyd DK/Kort fiktion
Venner for altid 1987 Rekvisitør DK/Spillefilm
A-Hasard-Kasasard 1985 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Pernille 1984 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.