enda

Hans J. Salter

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Slagmarkens helte 1956 Musik U/Spillefilm
Indianernes Krigslist 1955 Musik U/Spillefilm
Højspænding i Wichita 1955 Musik U/Spillefilm
Uhyret fra den sorte lagune 1954 Musik U/Spillefilm
Against All Flags 1952 Musik U/Spillefilm
Den usynlige mand vender tilbage 1940 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.