enda

Hans Jørgen Jensen

(1907 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Operation Negerkys 1996 Belysningsmester Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Lys Tv-serie
Den go'e, den onde og den virk'li sjove 1990 Belyser Tv-serie
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Belyser Tv-serie
Duksedrengen 1989 Belyser Tv-serie
Livet er en god grund 1985 Lys Tv-film
Familien Christensen 1974 Lys Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.