enda

Hans Kragh-Jacobsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tralala 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hjerteflimmer 2006 Hr. Rager Tv-serie
Prinsessen på ærten 2005 Instruktion
Butikkens sidste suk 2005 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klassens klovn 2003 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Far, mor og Blyp 1996 Manus Tv-serie
Fæhår & Harzen 1995 Instruktion, Manus Tv-serie
Bullerfnis 1990 Manus Tv-serie
Sirup 1990 Sælger DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Manusassistance DK/Spillefilm
Omsen og momsen 1-6 1987 Instruktion
Omsen & Momsen 1987 Instruktion Tv-film
Klitgården 1985 Sølund Tv-serie
Nissebanden 1984 Udsending fra Grønland Tv-serie
Jeg troede vi havde en aftale 1982 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Belladonna 1981 Ægtemanden DK/Spillefilm
Gummi Tarzan 1981 EDB-chef DK/Spillefilm
Kniven i hjertet 1981 Student DK/Spillefilm
Trællenes oprør 1979 Stemme DK/Spillefilm
Trællene 1978 Stemme DK/Spillefilm
Hvem myrder hvem? 1978 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Hellere rask og rig end syg og fattig 1977 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Plutonium 1975 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Ta' det som en mand, frue 1975 Lars, Grethes mand DK/Spillefilm
Hverdag og søndag i Prag 1974 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 8: Natten er dyster 1974 Speaker DK/Dokumentarfilm
Eftermiddagsgæsten 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Ungdoms juryens pris for bedste kort film 2004 Odense Internationale Film Festival 2004 Klassens klovn
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.