enda
Person

Hans Kragh-Jacobsen

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Tralala 2009 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Støbeskeen – ydre Nørrebro fornyes 2007 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Hjerteflimmer 2006 Hr. Rager Tv-serie
Prinsessen på ærten 2005 Instruktion
Butikkens sidste suk 2005 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Klassens klovn 2003 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Far, mor og Blyp 1996 Manus Tv-serie
Fæhår & Harzen 1995 Instruktion, Manus Tv-serie
Bullerfnis 1990 Manus Tv-serie
Sirup 1990 Sælger DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Manusassistance DK/Spillefilm
Omsen og momsen 1-6 1987 Instruktion Tv-serie
Klitgården 1985 Sølund Tv-serie
Nissebanden 1984 Udsending fra Grønland Tv-serie
Jeg troede vi havde en aftale 1982 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Belladonna 1981 Ægtemanden DK/Spillefilm
Gummi Tarzan 1981 EDB-chef DK/Spillefilm
Kniven i hjertet 1981 Student DK/Spillefilm
Trællenes oprør 1979 Stemme DK/Spillefilm
Trællene 1978 Stemme DK/Spillefilm
Hvem myrder hvem? 1978 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Hellere rask og rig end syg og fattig 1977 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Plutonium 1975 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Ta'' det som en mand, frue 1975 Lars, Grethes mand DK/Spillefilm
Hverdag og søndag i Prag 1974 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Historiebogen 8: Natten er dyster 1974 Speaker DK/Dokumentarfilm
Eftermiddagsgæsten 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion