enda

Hans Kristian Bang

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klokkeblomst og piratfeen 2014 Oversættelse (dansk) U/Spillefilm
Monsters University 2013 Oversættelse (dansk) U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2 2013 Oversættelse (dansk) U/Spillefilm
Turbo 2013 Oversættelse (dansk) U/Spillefilm
Lorax - skovens beskytter 2012 Oversættelse (dansk) U/Spillefilm
Rango 2011 Dubbing U/Spillefilm
To på flugt - et hårrejsende eventyr! 2010 Oversættelse U/Spillefilm
Hundehotellet 2009 Oversættelse U/Spillefilm
Peter Pedal på nye eventyr 2009 Oversættelse (dialog) U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 2008 Oversættelse U/Spillefilm
Horton og støvfolket Hvem 2008 Oversættelse U/Spillefilm
Kung Fu Panda 2008 Dubbing U/Spillefilm
Star Wars: The Clone Wars 2008 Oversættelse U/Spillefilm
Madagascar 2 2008 Oversættelse, Oversætter U/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Oversættelse U/Spillefilm
Sandheden om Rødhætte 2005 Oversættelse U/Spillefilm
Tarzan 1999 Oversættelse, Oversættelse (dialog) U/Spillefilm
Toy Story 2 1999 Oversættelse (dialog) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.