enda

Hans Olsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
To minutter for sent 1952 Lyd DK/Spillefilm
Vi arme syndere 1952 Lyd DK/Spillefilm
Mød mig på Cassiopeia 1951 Lyd DK/Spillefilm
Familien Schmidt 1951 Lyd DK/Spillefilm
Forfatterinden Thit Jensen 1951 Lyd DK/Dokumentarfilm
24.000.000.000.000 1951 Lyd DK/Dokumentarfilm
Thit Jensen 1951 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vesterhavsdrenge 1950 Lyd DK/Spillefilm
Susanne 1950 Lyd DK/Spillefilm
Hansen 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
Eventyret om en by 1949 Lyd DK/Dokumentarfilm
Berlingske Tidende 1749-1949 1949 Lyd DK/Kort fiktion
For frihed og ret 1949 Lyd DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Lyd DK/Spillefilm
Palle alene i verden 1949 Tonemester DK/Kort fiktion
Tre år efter 1948 Lyd DK/Spillefilm
I de lyse Nætter 1948 Lyd DK/Spillefilm
Sikken en Nat 1947 Lyd DK/Spillefilm
Soldaten og Jenny 1947 Lyd DK/Spillefilm
Landsbykirken 1947 Lyd DK/Dokumentarfilm
Oktober-Roser 1946 Lyd DK/Spillefilm
Op med lille Martha 1946 Lyd DK/Spillefilm
Hollands børn 1946 Lyd DK/Dokumentarfilm
En ny Dag gryer 1945 Lyd DK/Spillefilm
Lev Livet let 1944 Lyd DK/Spillefilm
To som elsker hinanden 1944 Lyd DK/Spillefilm
Spurve under Taget 1944 Lyd DK/Spillefilm
Kriminalassistent Bloch 1943 Lyd DK/Spillefilm
Tror du jeg er født i Gaar! 1941 Lyd DK/Spillefilm
En ganske almindelig Pige 1940 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.