enda

Hans Otto Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Alle har ret 1966 Medvirkende Tv-film
Jacob von Thyboe 1966 Medvirkende Tv-film
Soldaterløjer 1960 Medvirkende Tv-film
Frisøndag 1959 Medvirkende Tv-film
Folk og røvere i Kardemomme By 1959 Medvirkende Tv-film
Damen med de lyse Handsker 1942 Medvirkende DK/Spillefilm
Genboerne 1939 Klint, regensianer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.