enda

Hans Peder Åse

(1917 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Norden i flammer 1965 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Dronningens vagtmester 1963 Dirigent DK/Spillefilm
Komtessen 1961 Dirigent DK/Spillefilm
Frihedens pris 1960 Dirigent DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Dirigent DK/Spillefilm
Panik i paradis 1960 Musikoptagelse DK/Spillefilm
En fremmed banker på 1959 Dirigent DK/Spillefilm
3 må man være 1959 Dirigent DK/Spillefilm
Glas 1959 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Guld og grønne skove 1958 Dirigent DK/Spillefilm
Det lille hotel 1958 Dirigent DK/Spillefilm
Forårs-Fredrik 1958 Dirigent DK/Kort fiktion
Den store gav-tyv 1956 Dirigent DK/Spillefilm
Skal drengen tvinges 1956 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.