enda

Hans Trier Vittarp

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Farvekraft ad helvede til 2018 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Tangentspilleren 2013 A-fotograf DK/Dokumentarfilm
En stemme for livet 2009 A-fotograf DK/Dokumentarfilm
Zimmer frei 2004 Foto DK/Kort fiktion
Carl-Henning Pedersen 2003 Foto Tv-dokumentar
Guds børn 1999 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.