enda

Hans Welin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Som i himlen 2004 Kameraoperatør, 2. unit U/Spillefilm
Omfavn mig måne 2002 Foto DK/Spillefilm
Fru Marianne 2001 Foto Tv-film
En loppe kan også gø 1996 Foto DK/Spillefilm
Love & Hate - European Stories 1995 Cheffotograf DK/Kort fiktion
Good night Irene 1994 Foto U/Spillefilm
Brødrene Mozart 1986 Foto U/Spillefilm
Manden fra Mallorca 1984 Foto U/Spillefilm
Bomsalva 1978 Foto U/Spillefilm
Jack 1976 Foto U/Spillefilm
Vi er vel kammerater 1976 Foto U/Spillefilm
Som nat og dag 1968 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.