enda

Hans Zimmer

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Winter's Tale 2014 Musik U/Spillefilm
The Amazing Spider-Man 2 2014 Musik U/Spillefilm
Man of Steel 2013 Musik U/Spillefilm
The Lone Ranger 2013 Musik U/Spillefilm
Rush 2013 Musik U/Spillefilm
12 Years a Slave 2013 Musik U/Spillefilm
Mr. Morgan's Last Love 2013 Komponist U/Spillefilm
The Dark Knight Rises 2012 Musik U/Spillefilm
Madagascar 3 2012 Musik U/Spillefilm
Rango 2011 Musik U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand 2011 Musik U/Spillefilm
Kung Fu Panda 2 2011 Musik U/Spillefilm
Sherlock Holmes 2: Skyggespillet 2011 Musik U/Spillefilm
Det' indviklet 2010 Musik U/Spillefilm
Inception 2010 Musik U/Spillefilm
Megamind 2010 Musik U/Spillefilm
Alt hvad du har 2010 Musik U/Spillefilm
Engle og dæmoner 2009 Musik U/Spillefilm
Sherlock Holmes 2009 Musik U/Spillefilm
The Boat That Rocked 2009 Musik U/Spillefilm
Kung Fu Panda 2008 Musik U/Spillefilm
The Dark Knight 2008 Musik U/Spillefilm
Madagascar 2 2008 Musik U/Spillefilm
Frost/Nixon 2008 Musik U/Spillefilm
The The Burning Plain 2008 Musik U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Ved verdens ende 2007 Musik U/Spillefilm
The Simpsons Movie 2007 Musik U/Spillefilm
Da Vinci mysteriet 2006 Musik U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: Død mands kiste 2006 Musik U/Spillefilm
The Holiday 2006 Musik U/Spillefilm
Walter og Trofast - Det store grøntsagskup 2005 Musik U/Spillefilm
The Ring 2 2005 Musik U/Spillefilm
Batman Begins 2005 Musik U/Spillefilm
Madagascar 2005 Musik U/Spillefilm
The weather man 2005 Musik U/Spillefilm
Stor ståhaj 2004 Musik U/Spillefilm
Kong Arthur 2004 Musik U/Spillefilm
Thunderbirds 2004 Musik U/Spillefilm
Anchorman 2004 Musik U/Spillefilm
Næsten helt perfekt - Spanglish 2004 Musik U/Spillefilm
Tears of the Sun 2003 Musik U/Spillefilm
Matchstick Men 2003 Musik U/Spillefilm
The Last Samurai - Den sidste samurai 2003 Musik U/Spillefilm
Når du mindst venter det - Something's Gotta Give 2003 Musik U/Spillefilm
Spirit - Hingsten fra Cimarron 2002 Musik U/Spillefilm
The Ring 2002 Musik U/Spillefilm
Black Hawk Down 2001 Musik U/Spillefilm
Løftet - the Pledge 2001 Musik U/Spillefilm
Riding in Cars with Boys - drengene i mit liv 2001 Musik U/Spillefilm
Hannibal 2001 Musik U/Spillefilm
Pearl Harbor 2001 Musik U/Spillefilm
Vejen til El Dorado 2000 Musik U/Spillefilm
Mission: Impossible 2 2000 Musik U/Spillefilm
Gladiator 2000 Musik U/Spillefilm
The last days 1998 Musik U/Dokumentarfilm
Prinsen af Egypten 1998 Musik U/Spillefilm
Den tynde røde linie 1998 Musik U/Spillefilm
Det bli'r ikke bedre 1997 Musik U/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Musik U/Spillefilm
The peacemaker 1997 Musik U/Spillefilm
Broken arrow 1996 Musik U/Spillefilm
The fan 1996 Musik U/Spillefilm
Muppets skatteø 1996 Musik U/Spillefilm
The Rock 1996 Musik U/Spillefilm
Fjenden i dybet 1995 Musik U/Spillefilm
Rangoon 1995 Musik U/Spillefilm
Ni måneder 1995 Musik U/Spillefilm
Something to talk about 1995 Musik U/Spillefilm
Bill Rago 1994 Musik U/Spillefilm
Drop Zone 1994 Musik U/Spillefilm
Jeg ta'r hvad som helst 1994 Musik U/Spillefilm
Løvernes konge 1994 Musik U/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Musik U/Spillefilm
Kodenavn: Nina 1993 Musik U/Spillefilm
Af banen 1993 Musik U/Spillefilm
True Romance 1993 Musik U/Spillefilm
I en klasse for sig selv 1992 Musik U/Spillefilm
Toys 1992 Musik U/Spillefilm
Flammehav - Backdraft 1991 Musik U/Spillefilm
Regarding Henry 1991 Musik U/Spillefilm
Thelma og Louise 1991 Musik U/Spillefilm
En fremmed flytter ind 1990 Musik U/Spillefilm
Du skyder, jeg smiler 1990 Musik U/Spillefilm
Green card 1990 Musik U/Spillefilm
Days of thunder 1990 Musik U/Spillefilm
Arcadia 1990 Musik U/Kort fiktion
Black rain 1989 Musik U/Spillefilm
Driving Miss Daisy 1989 Musik U/Spillefilm
Rain Man 1988 Musik U/Spillefilm
The Fruit Machine 1988 Musik U/Spillefilm
Drømmen om Paradis 1987 Musik U/Spillefilm
En anden verden 1987 Musik U/Spillefilm
Pigen og professoren 1985 Musik U/Spillefilm
O's historie, Kapitel II 1984 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.