enda

Harald Gunnar Paalgard

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kvinden der drømte om en mand 2010 Foto DK/Spillefilm
Kærlighedens krigere 2009 Foto U/Spillefilm
Red 2008 Fotograf U/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Foto DK/Spillefilm
Forestillinger 2007 Cheffotograf Tv-serie
Drabet 2005 Foto DK/Spillefilm
Som i himlen 2004 Foto U/Spillefilm
Surrational cityscaping 2004 Foto DK/Dokumentarfilm
Arven 2003 Foto DK/Spillefilm
Afgrunden 2003 Foto DK/Spillefilm
Falcons 2002 Foto U/Spillefilm
Universets engle 2000 Foto U/Spillefilm
Manden som ikke ville dø 1999 Foto DK/Spillefilm
Mørkets ø 1997 Foto U/Spillefilm
Carl Th. Dreyer - Min metier 1995 Foto DK/Dokumentarfilm
Lakki 1992 Foto U/Spillefilm
Krigerens hjerte 1992 Foto U/Spillefilm
Til en ukendt 1990 Foto U/Spillefilm
Landstrykere 1990 Foto U/Spillefilm
Orions bælte 1985 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.