enda

Harald Reinl

(1908 – 1986)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Junglens skøre gutter 1982 Instruktion U/Spillefilm
Gudernes mysterier 1976 Instruktion U/Dokumentarfilm
Indianeroverfaldet i dødens dal 1968 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Winnetou i dødens favntag 1965 Instruktion U/Spillefilm
Winnetou - præriens søn 1964 Instruktion U/Spillefilm
Værelse nr. 13 1964 Instruktion U/Spillefilm
Skatten i Sølvsøen 1962 Instruktion U/Spillefilm
Dr. Mabuses dødsfælde 1962 Instruktion U/Spillefilm
Skrækbanden 1960 Instruktion U/Spillefilm
Frøen 1959 Instruktion U/Spillefilm
Matroser paa Skattejagt 1959 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.