enda

Harold Becker

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Domestic Disturbance 2001 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Kodenavn: Mercury 1998 Instruktion U/Spillefilm
City Hall 1996 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Skinnet bedrager 1993 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Sea of love 1989 Instruktion U/Spillefilm
Farlige ambitioner 1988 Instruktion U/Spillefilm
Skrupskør med dig 1985 Instruktion U/Spillefilm
De unge helte 1981 Instruktion U/Spillefilm
Alle bliver sorteper 1980 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.